S.C. Dat Sel Company S.R.L. a luat fiinta in anul 2004,avand ca obiect de activitate comercializarea de  produse chimice pentru agricultura  si industria alimentara(ingrasaminte,pesticide,sfoara de balotat,etc.)Din 2005,societatea si-a extins activitatea in domeniul   gazelor  tehnice imbuteliate, devenind partener de distributie pentru  Linde Gaz Romania,reprezentant in tara noastra al celui mai mare producator pe planmondial de gaze industriale fapt ce s-a materializat  prin deschiderea depozitului din Nord-Vestul Bucurestiului.

In prezent livram gaze tehnice unora dintre cele mai mari companii din Bucuresti si jud. Giurgiu.Din lista foarte numeroasa de clienti amintim doar cativa dintre cei mai reprezentativi in domeniul lor de activitate :Tarom, Alitalia si alte companii aeriene; Griro; Apa Nova ;Hesper; Policolor; Luxten Lighting Company ; Danone; numeroase ateliere auto (Bavaria  Motors, Eurial, ATS, Mitsubishi,Casa Auto) si majoriatea spitalelor din Bucuresti si Giurgiu precum si multe alte societati din industria alimentara,constructiilor,metalurigei etc.Practic nu exista domeniu de  activitate productiva in care gazele industriale produse de Linde Gaz Romania si comercializate de societatea noastra sa nu fie prezente.

Pe viitor planuim extinderea relatiei de parteneriat cu Linde Gaz Romania  precum si  largirea gamei de distributie prin introducerea spre comercializare  si a altor produse chimice cu spectrum larg de aplicare in  industria constructiilor(vopseluri;adezivi).

S.C Dat Sel Company S.R.L.

 Sed. Soc. : Str. Uruguay nr.3, bloc 2, sector 1, Bucuresti

 C.U.I.: RO16386812

 Nr. O.R.G.: J40/7087/2004

 IBAN: RO64RNCB0072049678380001 , BCR Sector 1

 Cap. Social: 1000 RON