TRANSPORT AUTORIZAT ADRADR

Asiguram transporturi autorizate ADR pentru marea majoritate a gamei de gaze industriale existente pe piata din ROMANIA.

Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati.

 

 

OXIGEN, ARGON, AZOT si alte Gaze Mobileoxi

Sunt obtinute prin separarea aerului.Aerul este comprimat, purificat (se inlatura vaporii, praful si dioxidul de carbon), apoi este racit la temperaturi extrem de joase. Aerul este comprimat pana ajunge in stare lichida si este separat prin metoda distilarii, in oxigen, azot, argon si alte gaze mobile.

In prezent exista si alte metode fizice pentru separarea si purificarea componentelor aerului :

 -Separare : prin membrane

 -Absorbtie : anumite componente ale aerului sunt absorbite intr-un material special, in timp ce restul vor trece prin acesta fara obstructie.

ACETILENAace

Acetilena se obtine in mod conventional din carbid (carbura de calciu).

 O contributie pentru protectia mediului : acetilena este un produs secundar in industria petro-chimica.

 

 

CO2co2

Dioxidul de carbon poate fi recuperat din depozite naturale,subterane de gaz.

 Suplimentar,Linde Gaz utilizeaza dioxidul de carbon generat in industria chimica din diferite locatii care este purificat pana la indeplinirea tuturor cerintelor calitative impuse de industria alimentare.

 

HIDROGENhidrogen

Hidrogenul se poate obtine prin un proces de reformare prin intermediul unui proces de reformare a gazului natural sau a altor hidrocarburi usoare, in atmosfera de vapori. Rafinariile si instalatiile electrolitice din industria chimica pot genera gaze bogate in hidrogen, din care acesta se poate extrage.

Toate aceste metode sunt utilizate in punctele de productie ale lui Linde Gaz din Leuna, Buna, Bitterfield, Milazzo in Sicilia si Oltchim, Ramnicu Valcea.